top of page
Søg
  • Pernille

FOREDRAG: Internettets aftryk i kunst, mode, kultur, politik og hverdag (Afrika)


Jeg taler Afrika, kvinder og samfundsudvikling, særligt den del der bæres frem (og nogle gange tilbage) af Internettet (med 't') d. 14. januar på Dokk1 i Århus. Jeg vil godt afsløre, at selvom jeg også er fascineret af det magiske Internets udbredelse i Afrika, så færdes jeg også (heldigvis stadig) i hjørner, hvor det er småt med de positive nyheder, bl.a. fordi den politiske udvikling og det demokratiske system, der er en forudsætning for at flere får fordele af den digitale udvikling, kører analogt*.

Forslag til læseliste herunder - tilføj gerne flere i kommentarer:

22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

dunia duara means 'the world is round' in Swahili

 pernille.baerendtsen@gmail.com / Signal & WhatsApp +4529717068 

  • Twitter
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook
  • Flickr Social Icon
bottom of page