top of page
Søg
  • Forfatters billedePernille Bærendtsen

#BabaWhileYouWereAway

Opdateret: 6. feb. 2020


Prøv lige at se nyhederne fra Kenya - der er mange måder at lave grin med store mænd på - dette her er supersjovt:

Den kenyanske oppositionsleder Raila Odinga har været på studietur i USA i tre måneder - han har lige taget fri fra sine officielle pligter - vel at mærke i en periode hvor Kenya bl.a. har kæmpet med angiveligvist somaliske bombeattentater. Nu når Raila så endelig kommer hjem, har hans parti, CORDS, planlagt en velkommen-hjem-fest af de helt store, et rally, hvor der forventes tusinder at strømme til. Det har givet flere hovedbrud og diskussioner, og Kenyas berygtede direktør for politistyrken, Kimayo, (som i øvrigt også er kendt for tweete i tide og utide) forbød det først, og tillod det så. Det sjove er, at kenyanerne på Twitter griber til ironi og humor, og under hashtagget #BabaWhileYouWereAway (hvor Baba er swahili for 'far') fortæller Raila om alt det, han er gået glip af - fx.: '#BabaWhileYouWereAway the campus students held a peaceful demo until the police started rioting' '#BabaWhileYouWereAway the quail pyramid scheme collapsed' 'Aki KOT! Crazy ! Lol!#babawhileyouwereaway they sold us to the chinese, Ochie'ng is now O Chi Yeng...'

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

dunia duara means 'the world is round' in Swahili

 pernille.baerendtsen@gmail.com / Signal & WhatsApp +4529717068 

  • Twitter
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook
  • Flickr Social Icon
bottom of page