top of page
Søg
  • Pernille

Os der kan se forskel på Sydafrika og Tanzania


Ekspedient: 'Skal der byttemærke på?' Mig: 'Nej, jeg skal ha' den med til Sydafrika. Den bliver aldrig byttet!' Ekspedient: 'HAR DU SET LIBERTY?' Mig: 'JA...FOR FANDEN!' Ekspedient: 'ER DET IKKE VILDT, AT DEN ER OPTAGET I SYDAFRIKA, MEN SKAL FORESTILLE SIG AT FOREGÅ I TANZANIA?!' Mig: JO - ENIG. DET ER DU IKKE DEN ENESTE, DER SIGER!' Ekspedient: MINE KOLLEGAER FORSTÅR DET IKKE. FOR DEM ER DET BARE EN FILM FRA AFRIKA. MEN MIN KÆRESTE ER KENYANER. VI SYNES DET ER FORKERT'

Vi taler med store bogstaver, når vi finder hinanden. Os der kan se forskel på Sydafrika og Tanzania.

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

dunia duara means 'the world is round' in Swahili

 pernille.baerendtsen@gmail.com / Signal & WhatsApp +4529717068 

  • Twitter
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook
  • Flickr Social Icon
bottom of page