top of page
Søg
  • Forfatters billedePernille Bærendtsen

Africa Reframed: Modetalk i Øksnehallen


Jeg har vedholdende fulgt afrikansk mode gennem de sidste 10 år. Jeg har på gaden stoppet et utal af smukke mennesker med fed stil, og jeg har gennemtrawlet butikker i Dar es Salaam, Nairobi, Johannesburg og Kampala for design og håndværk. Jeg vil ikke påstå, at jeg er blevet klog på hvad moden er, min indgang er nok mest en stor nysgerrighed på tendenserne, identitet og hvordan gamle traditioner gives nye snit.

18.6., kl. 12:30 i Øksnehallen modererer jeg så en samtale mellem modedesigneren Christine Mhando og den kreative konsulent Arieta Mujay, som vil fortælle om den eksplosive vækst afrikansk mode oplever lige nu. Se mere her.

Og syerske Anna Pries har designet en række skabeloner, så du kan lave dine egne designs. Der vil være originale Jansen-Holland vokstekstiler tilgængelige i værkstedet - mere: https://www.jansenholland.com/gb/

Jeg har tidligere interviewet Christine for Magasinet Udvikling, hvis du vil have en lille introduktion til temaet - læs her.

Kom & del gerne!


21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

dunia duara means 'the world is round' in Swahili

 pernille.baerendtsen@gmail.com / Signal & WhatsApp +4529717068 

  • Twitter
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook
  • Flickr Social Icon
bottom of page