top of page
Søg
  • Pernille

Globalisering gør hverdagen meget sjovere


I nat kørte jeg med bus 5A gennem en god strækning København, og faldt først i snak med to somaliere, som sad overfor mig. Samtalen udviklede sig til at handle om Østafrika, bla. om de nylige bombeattentater i Nairobi. Samtalen kom så også til at inkludere en anden passagerer, en britisk klimaforsker på konference i København, som havde lavet feltarbejde i Ifakara - og som bare ville sige, at 'Tanzania was pretty good'.

Dernæst en tuneser, som hilste somalierne med et 'tamam' (som man også gør i Sydsudan), blev lukket ind i samtalen, og som så fortalte at hans danske kone havde arbejdet på ambassaden i Dar es Salaam.


16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

dunia duara means 'the world is round' in Swahili

 pernille.baerendtsen@gmail.com / Signal & WhatsApp +4529717068 

  • Twitter
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook
  • Flickr Social Icon
bottom of page